CSM Zalau, cu 14 pugiliști in finalele de la ”Cupa Meseșul”

Cea de-a 42-a ediție a tradiționalei competiții de la Zalau s-a bucurat de un numar foarte mare de iubitori ai sportului cu manuși


La mijlocul saptamânii trecute, la Zalau s-a desfașurat o noua ediție a Cupei “Meseș”. Altfel spus, cea mai puternica competiție pugilistica de la poalele Meseșului, care a ajuns acum la a 42-a ediție. La start s-au aflat peste 60 de boxeri de la CSM Zalau, Universitatea Cluj, CSM Cluj, CSS Baia Mare, CSS Hunedoara, CSM Târgu Mureș, AS Gheorgheni, Torpedo Zarnești și CSM Pitești. 

Întrecerea din ring s-a derulat pe parcursul a doua zile, marți dupa-amiaza s-au derulat 19 partide, iar miercuri au avut loc alte 19 meciuri, mai exact finalele. Clubul organizator, CSM Zalau, a avut în finala 14 pugiliști, toți cu evoluții foarte bune. Unul dintre cele mai bune rezultate a fost obținut de Sergiu Moraru, pugilist care în acest an stop_coloana a ieșit vicecampion național. Zalauanul nu a avut adversar la categoria sa de greutate și a fost nevoit sa boxeze cu un pugilist cu 5 kg mai greu. Așadar, sportivul pregatit de Ioan Popa a avut o un meci dificil, însa meciul facut de el a fost foarte bun, fapt pentru care l-a învins la puncte pe Lucian Tancu (CSM Târgu Mureș). 
La „Cupa Meseșul” s-au mai remarcat și alți sportivi de la CSM Zalau, este vorba despre Gabriel Chichișan (cat. 38,5 kg), Denis Stoica (48 kg), Boda Ferencz (48 de kg), Bogdan Mierloi (50 kg), Naomi Ciurte (54 de kg), Cristian Pece (67 kg), Daniel Capata (75 kg) și Paul Magdaș (76 kg).

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *