Sambata si duminica a avut loc o noua etapa din Superliga feminina, gazda fiind echipa din Iasi. Din pacate CSM Zalau nu s-a prezentat, dupa cum ne-a declarat antrenorul Victor Puie Doua au fost cauzele acestei absente: O prevedere din Regulament da dreptul fiecarei echipe de a nu se prezenta la jocuri, bineinteles ca echipa in cauza nu va primi nici un punct, dar nici nu va fi sanctionata si, al doilea motiv al neprezentarii la Iasi este acela ca unele jucatoare au acuzat stari gripale sau unele traume dupa accidente. Andreea Vincze si Demeter Boglarka – stari gripale; Andreea Igna nerefacuta dupa o intindere la bratul de concurs.
•Echipa de baieti a CSM Zalau, care activeaza in Divizia A, a avut o evolutie modesta in etapa de la Satu Mare. Si aceasta echipa a ajuns la locul de concurs intr-un…”picior”, doar pe jumatate, Lucian Trif si Demeter Lorand au fost accidentati, locul lor fiind suplinit de juniorul Sur Tamas si de Ioan Tatar, care s-au alaturat la ceilalti doi, Dan Farcas si Andrei Margin. Rezultatele au fost pe masura:2-9 cu CS Raris Timisoara, ambele puncte fiind realizate de Dan Farcas; 4-9 cu CS Tenis Club Dej, meci in care a punctat Dan Farcas si o victorie dublul Farcas+Margin.
Singura victorie a fost obtinuta in fata echipei gazda, CSS Vointa Satu Mare, cu 9-3, punctele zalauanilor fiind realizate de: Farcas 2, Sur 2, Margin 2, Tatar 2 si un punct dublul Tatar+Margin.
De subliniat evolutia foarte buna a lui Dan Farcas care a obtinut victorii in toate partidele sustinute. Dar, cu o singura floare…
•In perioada 20-21 noiembrie a.c., la Bistrita vor avea loc Campionatele Nationale ale Cluburilor Sportive Scolare, probe doar la individual, la care Zalaul va fi reprezentat de Andrada Vincze, Andreea Igna, Weisz Eniko, Ioan Tatar, Bogdan Muresan. Antrenorii sportivilor, Victo Puie si Augustin Muresan, spera la o medalie la Bistrita, fara a se pronunta asupra locului fruntas pe care-l vizeaza, sportivii avand alte obiective si se afla intr-un stadiu de pregatire pentru asa ceva.