CSM București, cea mai bună echipă U17 din România! Zălăuanul Patrick Verdeș, desemnat “cea mai buna extremă”

Echipa sub 17 ani a CSM București, pregătită de Dănuț Mavrodin, a câștigat titlul național în urma turneului final disputat la Suceava. Zălăuanul Patrick Verdeș, component al lotului echipei din capitală, a fost desemnat “cea mai buna extremă” a competiției!

Potrivit Federației Române de de Volei, a fost un Turneu Final 6 extrem de disputat, departajarea echipelor făcându-se după raportul punctelor câștigate.

sursa foto: Facebook – Federația Română de Volei

CSM București și CTF Mihai I au avut același raport al victoriilor (4-1), același număr de puncte (12), același raport al seturilor (12-3). Au fost departajate la următorul criteriu, raportul punctelor câștigate. CSM a avut 352 la 260 (1,354), în timp ce Mihai I a avut un raport de 370 la 299 (1,237).

CSM București a pierdut 0-3 cu CTF Mihai I, dar a câștigat cu CSȘ 2 Baia Mare (3-0), LPS Piatra Neamț (3-0), CSȘ Zalău (3-0) și LPS CSȘ Suceava 3-0. În schimb, CTF Mihai I a învins CSM București (3-0), CSȘ Zalău (3-0), CSȘ 2 Baia Mare (3-0), LPS Piatra Neamț (3-0), dar a pierdut cu LPS CSȘ Suceava (0-3).

Medaliile de bronz au revenit gazdelor de la LPS CSȘ Suceava care, deși au învins CTF Mihai I, CSȘ 2 Baia Mare, LPS Piatra Neamț, au cedat cu CSȘ Zalău (2-3) și cu CSM București (0-3). În continuare, pe locul 4 s-a situat CSȘ Zalău, urmată de CSȘ 2 Baia Mare și LPS Piatra Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *