Etapa a doua a Superligii Nationale la lupte libere a avut loc la Bucuresti, in organizarea Clubului Steaua, in perioada 18-20 iunie. Spre deosebire de prima etapa, sportivii din Zalau au intrat mai decisi pe salteaua de concurs, obtinand doua victorii: 4-3 cu CSS Targoviste si 7-0 cu CSS Targu Mures, dar au fost invinsi de primele trei favorite ale intrecerii: 2-5 cu CSM Lugoj, 2-5 cu CSA Steaua Bucuresti si o infrangere „la mustata”, 3-4 cu Dinamo Bucuresti CA Brasov. In urma acestor rezultate, clasamentul are urmatoarea configuratie: 1.CSM Lugoj, 2.CSA Steaua Bucuresti, 3.CS Dinamo Bucuresti CA Brasov, 4.CSM Armatura Zalau, 5.CSS Targoviste, 6.CSS Targu Mures.
Asa dupa cum ne-a declarat antrenorul zalauanilor, Ciprian Stanciu, luptatorii nostri au lasat o buna impresie si ca spera ca in urmatoarea etapa, de la Zalau (17-19 iulie – la Sala Sporturilor), sa creasca numarul victoriilor si sa urce in clasament. Au concurat pentru CSM Armatura Zalau: 55 kg – Cristian Crisan; 60 kg – Ionut Neagota; 66 kg – Razvan Moldovan; 74 kg – Manuel C. Stanciu; 74 kg – Deak Andrei; 84 kg – Mircea Cublesan, Marius Mincu; 96 kg – Ilie Florin Popa; 120 kg – Ciprian Alin Nedisan.
In finalul discutiilor cu Ciprian Stanciu, acesta a tinut sa felicite intreaga echipa pentru determinarea cu care au abordat fiecare meci.
Aceleasi cuvinte de apreciere a adresat conducerii clubului pentru intelegere si efortul financiar pentru a asigura prezenta echipei in competitie, indeosebi domnilor Alexandru Muresan – presedinte si Gheorghe Stanciu – director executiv. De asemenea, a mai spus domnul Stanciu, „mi-as dori ca si ceilalti fosti luptatori sa fie mai aproape de echipa”, printre care i-a amintit pe Nicolae Goarna, Calin Niri, Ovidiu Cadar, Cornel Florean, Adi Sturz, Nicu Domuta, Dorel Recean si celorlalti care au potential financiar.