CS Volei Municipal Zalău şi-a consolidat fotoliul de lider

CS Volei Municipal Zalău şi-a consolidat fotoliul de lider

Sâmbătă seara, la Sala Sporturilor din Zalău, vicecampioana României a trecut fără emoţii de CSM Bucureşti şi a bifat o nouă victorie în play-off. Prin acest succes, sălăjenii s-au desprins la patru puncte de următoarele clasate!

Cu un public numeros și gălăgios în spate primul set al partidei a început cu mingi spectaculoase, și cu o echipă gazdă foarte hotărâtă să câștige și această partidă. Zalăul a început în forță, conducând chiar din primul minut până în ultimul. Diferența de valoare și de joc s-a văzut încă de la început, când sălăjenii au luat o diferență de 3 goluri rapid, conducând 4-1 după numai 4 minute. Arătând un joc de zile mari, vicecampioana s-a detașat repede cu 5 puncte diferență, scor 8-3 iar mai apoi 14-7, astfel echipa de sub Meseş a dat un mesaj clar echipei adverse, adică în seara asta se joacă doar la victorie de 3 puncte! Cu un joc destul de timid în primul set oaspeții par să nu poată pună probleme, iar primul set se termină destul de lejer pentru Zalău care a terminat primul set cu o diferență mare, de 10 puncte, scor 25-15.

În al doilea set, CSM București începe să arate a echipă de play-off, intrând mai curajos în meci şi elevii lui Pâslaru Iulian se țin la același nivel cu echipa gazdă mergând cap la cap scor 3-3, după care Zalău începe să se desprindă cu un Răzvan Mihalcea în mare formă în începutul setului transformând scorul la 6-4 pentru echipa sa. Cele două echipe joacă un joc foarte frumos și foarte spectaculos în acest set, în care Zalăul își tine adversarul la 2 puncte diferență 8-6, 10-8 iar mai apoi 13-11. Serviciile echipei gazdă făcând diferența, Zalăul încet-încet se detașează la 4 goluri, scor 17-13. Spectatorii cu mare chef de volei în seara asta își împing din spate echipa scandând tare “HAI ZALĂU” pe un ritm de tobe special, și făcând o atmosferă electrizantă în Sala Sporturilor din Zalău, o galerie de zile mari pentru un lider ca Volei Club Zalău. CSM București începe să obosească pe final, iar Zalăul simte chestia asta și pune mai multă presiune pe echipă, terminând meciul în atac echipa gazdă căștigă și al doilea set, de data asta la o diferență de numai 4 goluri, scor 25-21.

După două seturi frumoase, nici al treilea nu se lasă mai prejos, jucătorii celor două echipe evoluează cu același curaj și pasiune, mergând cap la cap la egalitate din primul minut până la 5-5, după care echipa oaspete începe să se desprindă cu 2 puncte, arătând că vrea mai mult din acest meci. Zalău se ține bine și joacă foarte sigură în sine și acest set egalând după căteva minute, scor 10-10. După mai multe time-out-uri cerute de antrenorul echipei oaspete, setul al treilea începe să fie cel mai dramatic, scorul schimbându-se când în favoarea unei echipe când celeilalte, 11-12, 14-13, 15-16, 18-16.

CSM se ține bine, și egalează scorul 20-20 moment în care oaspeții cer încă un time-out. După acest timp de respiro, Volei Club Municipal joacă din nou același cu care a început partida și începe să se desprindă cu blocaje excepționale ale lui Miron Cornel și finalizări de minge ale lui Mathias Valkiers. CSM nu mai apucă să câștige nici un punct până la finalul partidei și astfel Volei Club Zalău câștigă cu 25-20 și al treilea set, meciul terminându-se scor 3-0 în favoarea liderului.

După meci, jucătorii celor două echipe s-au salutat reciproc, iar mai apoi Adi Feher şi compania se îndreaptă spre tribunele Sălii Sporturilor și mulțumește și spectatoriilor pentru prestația din această seară dând mâna cu ei și aplauzând cu zâmbetul pe buze. O echipă mare, un lider cu o galerie pe măsură. O seară mare pentru Volei Club Municipal Zalău, o seară mare pentru sportul din Sălaj, HAI CS Volei Municipal Zalău, Hai Zalău !

 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *