octombrie 5, 2022

CS Volei Municipal Zalau se va reuni cu 3 luni mai devreme de inceperea Diviziei A1!

Desi campionatul 2018 – 2019 va lua startul pe la inceputul lunii octombrie, elevii lui Nikolay Jeliazkov vor incepe pregatirea la mijlocul lunii iulie. “Vrem sa facem reunirea lotului prin 15 iulie, iar acest lucru isi doreste antrenorul”, a spus presedintele Vasile Cota

rn

Competitiile interne de volei se desfasoara intr-un ritm accelerat, iar timp de sase luni octombrie – aprilie sunt meciuri din plin in Divizia A1 sau Cupa Romaniei. Apoi urmeaza o perioada de aproape sase luni de zile cand este pauza in competitiile interne, iar voleibalistii de la echipele din prima liga se pot bucura de o vacanta lunga.
Vacanta jucatorilor de la Volei Municipal Zalau va fi mai scurta in aceasta data. Daca in anii trecute, gruparea de sub Meses se reunea pe la inceputul lunii august, chiar si dupa 15 august, de data aceasta, antrenorul Nikolay Jeliazkov va suna adunarea inca de la mijlocul lunii iulie. “Vrem sa facem reunirea lotului undeva prin 15 iulie, mai devreme fata de anii trecuti. Acest lucru isi doreste antrenorul Nikolay Jeliazkov, dar depinde de mai multi factori. Acum antrenorul discuta cu fieacare jucator in parte si va vedea exact”, ne-a informat presedintele Vasile Cota.
Din cate se pare, nu toti jucatorii vor putea fi prezenti inca din luna iulie la pregatire, avand in vedere ca Mihai Gheorghita si Rares Balean vor fi in acea perioada in pregatire cu echipa nationala, care la inceputul lunii august va juca in preliminariile Campionatului European.
Nu stim care va fi si situatia jucatorilor straini, avand in vedere ca in momentul de fata FIVB a blocat transferurile internationale, iar in aceste conditii acestea nu pot fi inregistrate, desi contractele au fost deja semnate cu jucatorii noi.
Ramane de vazut cati jucatori va avea tehnicianul la primele antrenamente din luna iulie, iar foarte probabil nu va putea fi prezent nici capitanul Leo, care si in luna agusut cand era programata reunirea, el venea la Zalau, dupa cateva saptamani. Aproape trei luni de pregatire vor avea la dispozitie zalauanii si cel mai probabil vor efectua si un cantonament montan, urmand ca in a doua parte a pregatirii, Volei Municipal sa participe la mai multe turnee amicale.
Sa mai spunem ca sistemul competitional pentru campionatul 2018 – 2019 ramane neschimbat, primele sase clasate la finalul campionatului regulat urmand sa joace pentru medalii si pentru locurile de cupa europeana, in timp ce gruparile de pe locurile 7 – 12 vor evolua in faza inferioara a campionatului pentru evitarea ultimelor doua locuri retrogradabile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.