CS Volei Municipal Zalau, fara reactie în fata liderului

0
103

Înca din primele meciuri din 2018, campioana României a si “scârtait”, iar în deplasarea de la Unirea Dej a obtinut doar doua puncte. Aseara, la Zalau a poposit liderul Steaua, echipa momentului în Divizia A1, în fata careia, Volei Municipal spera sa se redreseze, mai ales ca tribunele salii au fost aproape pline. În teren, elevii lui Marian Constantin nu s-au ridicat la pretentii spectatorilor, iar înca din debutul primului set au fost depasiti în viteza de Steaua. S-a facut 1 – 5, moment în care Marian Constantin a si cerut time-out, dar echipa sa a turat cu greu motoarele. Pâna la urma, gazdele s-au apropiat la 9 – 10 dar la a doua întrerupere tehnica, Steaua a condus cu 14 – 16. Au urmat câteva momente bune al campioanei, dar care s-au terminat foarte rapid. Dimitrov a facut un as si gazdele au condus pentru prima data cu 17 – 16, moment în care Bogdan Tanase a cerut time-out. Steaua s-a si desprins la doua puncte, 19 – 21, dar finalul de set a devenit echilibrat. A fost 21 – 21 si 22 – 22, dar liderul a punctat mai bine si si-a adjudecat setul la doua puncte diferenta, 23 – 25. 

rn

În zadar a încercat Marian Constantin sa redreseze situatia, deoarece si în setul doi, Steaua a fost superioara. Scorul era 6 – 8 la primul time-out tehnic, iar la a doua întrerupere, bucurestenii au condus si mai clar, cu 12 – 16. Campioana a avut o tresarire de orgoliu si s-a apropia la un punct prin blocajul lui Mihalcea, 20 – 21, însa simtind pericolul liderul a turat din nou motoarel si tabela a aratat 21 – 23. La acest scor antrenorul a cerut întreruperea jocului, dar fara folos, deoarece fara o ideea de joc, echipa sa nu a putut reveni, iar setul al doilea a fost câstigat de Steaua, de data aceasta la trei puncte diferenta.
Nici în setul trei, lucrurile nu s-au redresat, chiar daca în teren si-a facut aparitia polonezul Pawel Adamajtis. Steaua a dorit sa încheie rapid meciul de sub Meses si a jucat la capacitate maxima. Elevii lui Bogdan Tanase au avut în permanenta un avantaj consistent, iar zalauanii nu au reusit sa se apropie la mai mult de doua puncte. În cele din urma calvarul campioanei s-a terminat si Steaua a câstigat si setul al treilea cu 25 – 20, jucatorii facând o hora a bucuriei pe parchetul salii sporturilor. De cealalta parte voleibalistii campioanei au parasit cu caplul plecat terenul, în timp ce spectatorii au plecat extrem dezamagiti de la sala, dupa un nou meci ratat al favoritilor, care dupa acest rezultat s-au îndepartat la 11 puncte de lider.
“A fost un meci foarte dificil, iar Steaua a jucat foarte bine si cred ca noi ar fi trebuit sa fim mai concentrati. Am pierdut mai multe mingi si dupa aceea jocul nu a fost la fel. Trebuia sa punem mai multa presiune în fiecare moment. Urmeaza meciul de la Craiova, unul dificil, pe care avem sanse sa îl câstigam. Jocul nostru nu este cel pe care l-ati vazut în aceasta seara si mergem la Craiova sa câstigam”, a spus capitanul Leo Dall Bosco.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.