noiembrie 27, 2022

„CS Volei Municipal poate ajunge din nou in finală, atat in campionat, cat şi in Cupa Romaniei”

 Directorul sportiv al vicecampioanei României crede că formaţia condusă de Stoyan Stoev a avut un tur bun, chiar dacă sălăjenii ocupă în acest moment locul secund


În ultimii ani, perioadele de supremaţie din voleiul românesc au fost împărţite între Zalău şi Constanţa, astfel că echipe CVM Tomis şi CS Remat au avut serii de câte trei titluri naţionale. 

În acest sezon, situaţia va fi mai diferită, având în vedere că intenţiile la primele locuri au fost anunţate de mai multe formaţii din Divizia A1. În plus, campioana din ultimii trei ani, este vorba despre CVM Tomis Constanţa, se află în “moarte clinică”. Chiar dacă a primit o gură de oxigen de la autorităţile locale, gruparea de pe litoral nu a putut să depăşească problemele financiare, astfel că CVM Tomis s-a despărţit în ultima perioadă de câţiva jucători importanţi, pentru ca apoi corabia să fie părăsită şi de antrenorul Martin Stoev. Toate aceste probleme s-au dus şi în teren, acolo unde campioana en-titre a devenit o “ciucă a bătăilor”, iar momentul culminant a fost eşecul pe teren propriu în faţa nou-promovatei “U” Cluj!?
La fel ca şi anul trecut, CS Volei Municipal a terminat anul pe locul secund, dar actualul lider este SCM “U” Craiova. Oltenii se tot minunează şi îşi tot face poze cu clasamentul, deoarece gruparea din Bănie are acum una dintre cele mai bune perioade din istoria clubului, în care a “bifat” numai victorii, 11 în total, formaţia pregătită de selecţionerul Dan stop_coloana Pascu fiind singura grupare de pe prima scenă neînvinsă în tur!
Cu toate acestea, directorul executiv al vicecampioanei României spune că Zalăul poate termina campionatul pe primul loc, cu atât mai mult cu cât oltenii vor juca meciurile grele din retur, în deplasare. “Cred că CS Volei Municipal a avut ceva neşansă în primele etape, când am pierdut destul de uşor puncte. Totuşi, eu cred că clasarea actuală este una onorabilă. Dar, vă daţi seama, campionatul e lung şi se mai pot întâmpla multe. Eu cred că Zalăul poate ajunge din nou în finală, atât în campionat, dar şi în Cupa României, iar acolo vom vedea”, este de părere Marcel Ţârle. Oficialul celor de la CS Volei Municipal crede că contracandidatele vor fi, de data aceasta, SCM “U”Craiova, Arcada Galaţi, Ştiinţa Explorări Baia Mare şi CS Caransebeş.
Marcel Ţîrle a vorbit şi despre parcursul din cupele europene, acolo unde vicecampioana României a ajuns până în sferturile Cupei CEV. “Calificarea în faţa celor de la Galatasaray poate fi oglindită printr-un singur cuvânt: FANTASTIC! Sigur, adversara din optimi nu a fost una foarte puternică, dar, ca să ajungi la deal, trebuie să treci peste un munte…”, a precizat directorul executiv al grupării de la poalele Meseşului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *