CS Phoenix, invinsa la Dej

Unirea Dej – CS Phoenix 3-1
CS Phoenix s-a vazut învinsa la Dej, acolo unde Rade Dacovic si compania au început în forta meciul. Din pacate, formatia de sub Magura a scapat jocul din mâna si a dat prilejul gazdelor sa se impuna în primul meci, din cele trei programate în aceasta faza a play-off-ului.
Se pare ca vineri, elevii lui Victor Lazar s-au mobilizat  exemplar si au dat dovada de un joc bun cu o tehnica deosebita.
Elevii lui Mircea Abraham au început în forta primul set, si dupa câteva minute s-au instalat la conducere. Nici bine nu s-au dezmeticit dejenii ca CS Phoenix avea deja avans de trei puncte (scor 12 – 15). Jocul excelent facut de Rade Dacovic si colegii, atât în atac, cât si în aparare a facut ca echipa oaspete sa intre în   posesia primului act.
Chiar si prima parte a setului secund a fost la discretia salajenilor si, la cum au început, am crezut ca vor pune punct rapid si actului secund. Ei bine, nu a fost chiar asa, desi simleuanii aveau avans de trei puncte (scor 7 – 10). Marius Dascalu si colegii au dat dovada de o forta incredibila si au restabilit egalitatea la seturi. La prima vedere, CS Phoenix nu s-a lasat intimidata de revenirea gazdelor, si au început actul al treilea perfect, reusind sase puncte superbe. Ei bine, ceva s-a întâmplat în jocul simleuanilor, având în vedere ca au fost egalati la 17! dupa ce au avut avans si de sapte puncte (scor 1 – 7). Unirea Dej a profitat la maxim de lejeritatea salajenilor si a intrat în posesia actului trei. Formatia din Simleu Silvaniei stop_coloananu a reusit sa revina cu un joc mai bun în setul patru, astfel ca gazdele au dominat autoritar întreg partialul.
Unirea Dej reuseste sa câstige prima confruntarea cu CS Phoenix si mai are nevoie doar de o victorie pentru a reusi sa lupte pentru un loc de cupa europeana. Nu va fi usor pentru dejeni, având în vedere ca urmatorul meci este pe terenul simleuanilor, si dupa cum stim, CS Phoenix are parte de un public minunat, care efectiv o împinge de la spate spre victorie.
Astfel, putem spune ca  pentru CS Phoenix Simleu   Silvaniei urmeaza o perioada foarte dificila, deoarece Ionut Silaghi si compania trebuie sa câstige urmatoarele doua meciuri pentru a putea spera la un loc mai bun în clasamentul Diviziei A1 si pentru a-si îndeplini obiectivul.
 Practic, cele doua echipe lupta pentru a se clasa pe locul 5, loc care, în urma rezultatelor obtinute de Tomis Constanta în cupele europene, duce acum în Challenge Cup. Mai mult, simleuanii au si o prima frumusica daca reusesc sa îsi atinga obiectivul, adica locul sase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *