CS Phoenix a pierdut lupta cu Unirea Dej

Formația șimleuană a fost scoasă din lupta pentru locurile V-VI și practic și-a ratat obiectivul

CS Phoenix – Unirea Dej  0 – 3

Micuța formație șimleuană a început să fie o grupare cu pretenții chiar dacă se află pe prima scenă a voleiului doar de două sezoane. Dacă anul trecut echipa de sub Măgura s-a mulțumit cu menținerea în Divizia A1, nu la fel a fost și în acest sezon, în care CS Phoenix și-a stabilit un obiectiv îndrăzneț – locul VI. Ce-i drept, la achizițiile făcute, elevii lui Mircea Abraham puteau lupta pentru a-și atinge obiectivul. Dacă ar fi reușit, Rade Dacovic și compania primeau și un bonus frumușel, însă, pe ultima sută de metri s-au împotmolit de Unirea Dej, gruparea care practic i-a scos din lupta pentru locurile V-VI.
Șimleuanii au început încrezători meciurile în play-off și au reușit în prima fază să treacă de LPS Piatra Neamț. Ei bine, a urmat a doua etapă în care sălăjenii trebuiau să învingă Unirea Dej în două meciuri din trei programate. Din păcate, șimleuanii nu au mai avut puterea necesară să treacă de dejeni, deși în primul meci, CS Phoenix a reușit să câștige un set, însă nu a fost suficient doar un simplu avânt. 
Mihai Mărieș și colegii mai aveau o șansă de a continua lupta, miercuri, după-amiază, însă, și de data aceasta s-au înclinat în fața Unirii Dej. stop_coloana Până la urmă, gruparea clujeană nu este o formație oarecare ci una care a reușit să învingă Dinamo București, SCMU Craiova și a cedat greu și în fața zălăuanilor.
Totuși, șimleuanii și-au dorit victoria, însă jocul lor azi nu s-a mai legat și au început greșelile atât în atac cât și la preluare, fapt pentru care elevii lui Victor Lazăr au învins în trei seturi. Ce-i drept, primul act a fost unul strâns, însă Ionuț Silaghi și colegii nu l-au putut câștiga deși au avut de partea lor sute de șimleuani care au umplut până la refuz Sala Măgura din Șimleu Silvaniei. Șimleuanii parcă au renunțat l-a luptă în celelalte două seturi, în care au fost învinși la 20 respectiv 15.
Totuși, CS Phoenix rămâne în lupta pentru locurile VII – VIII, unde se va duela cu câștigătoarea dintre Știința Explorări Baia Mare și Arcada Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *