februarie 9, 2023

CS Omega, la Campionatul National de Karate Shotokan

Clubul Sportiv Omega si Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei vor participa la Campionatul National de Karate Shotokan la minicadeti, cadeti, juniori si seniori. Sportivii vor concura atat la individual, cat si pe echipe.
Competitia va fi organizata de Federatia Romana de Karate Modern. La acest concurs, care se va desfasura la Craiova, in perioada 7-8 martie, de la CS Omega vor participa 14 sportivi, dintre care cu sanse la medalii: Roland Barnutiu, multiplu campion national, Nicolae Rad, Dan Chis, Vlad Crisan, Andrada Man si Diana Trinka. Sportivii de la CS Omega se vor deplasa la Craiova cu gandul de a “pune mana” pe medaliile puse in joc. “Obiectivul nostru este de a ne clasa pe podium, de a castiga cat mai multe medalii”, a declarat profesorul Gheorghe Pop, de la CS Omega.
Va reamintim ca sportivul Barnutiu Roland, a devenit anul trecut la Campionatul European de Karate Shotokan de la Oradea vicecampion european cu echipa Romaniei de cadeti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut