octombrie 4, 2022

CS Dani San nu renunta la traditie

In ciuda dificultatilor si a faptului ca sporturile individuale sunt mai putin bagate in seama de atutoritatile judetene si locale, Clubul Sportiv Dani San Zalau continua sa se pregateasca pentru a aduce performante municipiului Zalau si judetului Salaj

rn

La fel ca si in fiecare an, sportivii de la Clubul Sportiv “Dani San” Zalau au petrecut cateva zile in Statiunea Tasnad unde au efectuat traditionalul “Stagiu de Vara”.
Aproximativ 70 de sportivi si parintii lor s-au bucurat in perioada 18 – 22 iunie de vremea buna, apa din strand si antrenamentele diversificate efectuate in statiunea Tasnad sub comanda lui sensei Dan Lucian Chis centura neagra 4 DAN.
si in acest an sportivii au beneficiat de o vreme frumoasa, ceea ce le-a permis ca antrenamentele sa le efectueze pe iarba din interiorul statiunii.
Pe langa cele doua antrenamente zilnice sportivii au mai avut organizate si alte jocuri sportive dar si un program de relaxare la bazinele din statiune. Notiunile de budo – Karate exersate in acest stagiu au facut deliciul publicului care se aduna in zona locului de antrenament renuntand la alte activitati specifice locatiei.
Finalul stagiului a adus pentru sportivi si un obstacol de trecut deoarece au avut de sustinut un examen de grad in urma caruia au urcat un nivel in calea lor spre centura neagra.
Antrenamentele imbinate cu buna dispozitie au creat un climat bun si au imbunatatit relatiile dintre sportivii legitimati la clubul zalauan, iar efortrurile parintilor si copiilor au fost si sunt apreciate in permanenta de cel care se ocupa de buna desfasurare a pregatirii si indrumare a sportivilor spre inalta performanta.
“Multumim Primariei orasului Tasnad pentru sprijinul acordat, multumim d-nei Maier Maria pentru conditiile deosebite pe care ni le ofera si nu in ultimul rand parintilor care sunt alaturi de mine si sprijina activitatile clubului. Felicitari copii!” a afirmat sensei Dan Chis la finalul stagiului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.