octombrie 7, 2022

CS Barcau Nusfalau a câstigat în deplasare la Vointa Cetate

Gruparea antrenata de Adrian Damian a facut un meci foarte bun pe terenul gruparii din Bistrita-Nasaud si s-a impus la doua goluri diferenta, datorita dublelor reusite de Paul santa si Alex Czokos

rn

CS Barcau Nusfalau domina campionatul judetean la nivel de juniori în ultimii ani, adjudecându-si recent cel de-al 9-lea titlu în ultimii 11 ani. Linia de clasament este un incredibila. Astfel, în cele 25 de meciuri disputate pâna în prezent, gruparea antrenata de Adrian Damian a acumulat victorii pe linie cu un golaveraj de invidiat, 174 de goluri marcate si doar 8 primite.
În aceste conditii, gruparea din Nusfalau a abordat cu încredere jocul din aceasta dupa-masa de pe terenul Vointei Cetate (jud. Bistrita-Nasaud), într-un meci ce conteaza pentru barajul de calificare la turneul zonal.
Desi cele doua echipe nu s-au mai întâlnit pâna acum, antrenorul Adrian Damian a fost încrezator în sansele echipei sale si a reusit sa-si motiveze jucatorii înaintea meciului de azi. Prin urmare, încrederea jucatorilor s-a vazut înca din start, iar CS Barcau Nusfalau a dominat începutul de joc si chiar a reusit sa deschida scorul prin capitanul Alex Czokos.
Paul santa a reusit sa dubleze avantajul echipei noastre, însa pâna la pauza, gazdele au redus din diferenta, 1 – 2 fiind scorul cu care cele doua echipe au intrat la cabine.
În repriza secunda, chiar daca terenul a fost un destul de rau si mic, CS Barcau Nusfalau a încercat sa-si impuna jocul frumos de pase si dupa o faza de atac construita cu mult calm, Paul santa a reusit dubla si a refacut avantajul de doua goluri ale echipei antrenate de Adrian Damian.
Cei de la Vointa Cetate au reusit sa reduca din nou din handicap, însa Alex Czokos a reusit si el dubla si a închis tabela la 2 – 4.
Cu aceasta victorie importanta, CS Barcau Nusfalau a luat o optiune serioasa pentru calificarea în faza urmatoare. Totusi, mai este un meci de jucat, returul de la Nusfalau, programat sâmbata, 9 iunie, de la ora 17.30 pe Stadionul “Nicolae Mandel”.
“A fost un teren rau si mic. Chiar daca echipa din Bistrita-Nasaud a fost mai mult pe forta, noi ne-am impus jocul nostru si am obtinut o victorie importanta. Totusi, trebuie sa ramânem cu picioarele pe pamânt, pentru ca mai avem de jucat si meciul retur. Timpul este scurt, speram sa ne refacem pâna sâmbata. Consider ca la nivel de juniori, faptul ca primul meci îl joci în deplasare nu constituie un avantaj, e greu ca, copiii sa se refaca complet într-un timp atât de scurt, mai ales ca si drumul este unul lung si obositor. Speram sa fie bine”, ne-a declarat Adrian Damian.
Sa spunem ca la meciul tur de la Vointa Cetate, echipa din Nusfalau a fost sustinuta si de primarul comunei, Radu Mate, precum si de sponsorul Osz Andrei si persoanele din conducerea clubului.

rn

Vointa Cetate – CS Barcau Nusfalau 2 – 4 (1 – 2)

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.