Gruparea din Nusfalau s-a calificat la acest turneu in dauna formatiei Viitorul Zalau
La sfarsitul saptamanii trecute s-a desfasurat la Cluj, Cupa „Hagi” la fotbal, pe arena din cadrul Bazei sportive „Transilvania”. Turneul dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 10-12 ani este inclus in calendarul Federatiei Romane de Fotbal, avand titulatura de cea mai importanta intrecere de acest nivel.
Au participat la aceasta competitie castigatoarele fazei judetene din judetele Cluj, Salaj, Maramures, Bihor, Satu-Mare si Bistrita-Nasaud. Judetul nostru a fost reprezentat de Clubul Sportiv Barcau Nusfalau, care a fost repartizat intr-o grupa cu Arsenal Bistrita si Olimpia Satu-Mare. Cealalta grupa a fost formata din echipele FC Maramures Baia Mare, „U” Cluj si FC Bihor.
Clubul salajean a pierdut, din pacate, ambele jocuri din grupa, 1-3 cu Arsenal Bistrita si 0-5 cu Olimpia Satu-Mare. Finala turneului de la Cluj a fost castigata de FC Bihor, scor 3-0 cu Arsenal Bistrita si, astfel, juniorii oradeni s-au calificat la turneul final de la Constanta, la care vor mai participa castigatoarele din celelalte 6 zone ale tarii. Prezent duminica, la Cluj, cu ocazia prezentarii dvd-ului „Hagi-Cluburile”, fostul international roman a luat parte si la finala cupei ce-i poarta numele. Echipele participante au primit diplome cu semnatura „regelui”, iar formatia care va castiga turneul va pleca intr-o excursie cu Hagi la un meci important din Europa si va efectua un stagiu de pregatire de zece zile in Romania.