CS Atletic Zalău a pierdut toate meciurile de la turneul final al Memorialului ”Gheorghe Ene”

Campioana Sălajului a rămas însă cu satisfacţia că a participat la un turneu final, la doar doi ani de la înfiinţare


La categoria 2007, CS Atletic Zalău a demonstrat că are cea mai bună echipă din Sălaj, după ce a câştigat competiţia judeţeană şi s-a calificat la faza zonală de la Satu Mare. Puştii pregătiţi de Claudiu Cornaci şi Florin Kordiş au impresionat şi în faza următoare a competiţie, astfel că a câştigat la pas cu reprezentantele judeţelor Satu Mare, Maramureş şi Bihor, iar în aceste condiţii, Atletic s-a calificat între cele mai bune opt echipe din ţară. 

Campioana Sălajului şi-a propus să impresioneze şi la Târgovişte, acolo unde cele mai bune 8 formaţii din România s-au duelat pentru titlul naţional.
CS Atletic Zalău a fost repartizată în Grupa B cu Atletico Arad, Prosport Focşani şi CFR Cluj, iar zălăuanii erau încrezători, mai ales că la un astfel de nivel forma de moment este de multe ori decisivă.
Din păcate clubul condus de Paul Hodiş s-a stins la turneul final al Memorialului ”Gheorghe Ene” şi a pierdut toate partidei.
Primul joc a fost în faţa celor de la Atletico Arad, iar zălăuanii au fost învinşi la două goluri diferenţă. A urmat partida cu gruparea din Focşani unde s-a dat o luptă echilibrată, dar Atletic Zalău a pierdut în cele din urmă la limită. stop_coloana
Şansele de calificare au devenit nule, iar partida cu CFR Cluj a fost importantă doar pentru clujeni, care au reuşit să facă scor în faţa zălăuanilor şi să se califice în finală. Totuşi, CS Atletic a deschis scorul din primele minute şi a avut câteva oportunităţi să îşi mărească avansul, însă Florin Varga şi colegii săi s-au demoralizat, iar CFR Cluj a profitat.
Până la urmă, gruparea antrenată de Claudiu Cornaci a terminat pe ultimul loc în Grupa B, dar s-a întors acasă cu o experienţă frumoasă, dat fiind faptul că Atletic Zalău a participat la primul turneu final, la doar 2 ani de la înfiinţare.

Rezultatele înregistrate în grupa B de Atletic Zalău:

Atletico Arad – CS Atletic Zalău 3 – 1

Atletic Zalău – Prosport Focşani 1 – 2

CFR Cluj – Atletic Zalău 7 – 1

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut