septembrie 28, 2022

CS Atletic Zalau primeste sprijin financiar de la autoritati!

Pentru participarea in Campionatul National de juniori republicani cu doua echipe, gruparea zalauana va primi de la Primaria si Consiliul Local Zalau si Consiliul Judetean Salaj, un total de 120.000 de lei

rn

si in acest an, autoritatile locale si judetene sunt alaturi de miscarea sportiva din municipiu, chiar si de fotbal, sport prin care orasul de sub Meses si chiar judetul este in momentul de fata cel mai bine reprezentat de catre CS Atletic Zalau.
Pentru sezonul 2018 – 2019, Consiliul Judetean Salaj a pregatit o finantare de 40.000 de lei, ce-i drept mai mica cu 10.000 de lei fata de anul trecut, cand institutia condusa de Tiberiu Marc a alocat 50.000 de lei in conturile celor de la CS Atletic.
Saptamana trecuta, gruparea condusa de Paul Hodis a aflat ca va primi finantare si de la Primaria si Consiliul Local Zalau, prin programul “promovarea sportului de performanta”. De la autoritatile locale, CS Atletic va primi 80.000 de lei, din care 60.000 de lei vor ajunge in conturile clubului in acest an, iar diferenta in a doua jumatate a sezonului.
Daca ne raportam la suma primita anul trecut de Atletic, putem spune ca acum este mai mica cu 20.000 de lei, insa trebuie sa spunem ca autoritatea locala a alocat pentru fotbal 110.000 de lei, o suma mai mare fata de 2017. insa, de data aceasta, regulamentul de selectie a fost schimbat, astfel ca in ecuatie a intrat si CS Viitorul Zalau, care de data aceasta va putea primi o finantare desi nu evolueaza intr-o competitie nationala, ci doar in campionatele judetene.
Pentru clubul condus de Daniel Sabou, Primaria si Consiliul Local Zalau a alocat suma de 30.000 de lei, din care 20.000 in anul 2018, iar diferenta in primavara anului viitor.
“Nu bucuram ca autoritatile locale si judetene sunt alaturi de fotbal si ne sprijina si in acest an. Este un lucru foarte bun. Chiar daca banii sunt mai putini ca si anul trecut sunt bineveniti. Reprezentam orasul si judetul intr-un campionat national si vrem sa facem o figura si mai frumoasa ca si anul trecut”, a declarat Calin Puscas, directorul executiv de la CS Atletic Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.