Centrul de Promovare al Sănătății al Societății de Cruce Roșie – Filiala Sălaj anunță deschiderea înscrierilor pentru Programul de Activități Recreative de Vacanță pentru copii.

Activitățile de vacanță vor debuta în 17 iulie și vor fi organizate de luni până vineri, între orele 8:00 și 15:00. Programul se adresează copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, iar costul este de 35 de lei/ zi.

”Programul nostru oferă o varietate de activități menite să îmbine distracția cu învățarea și dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Printre activitățile incluse se numără ateliere de artizanat și creație (pictură, modelaj, bricolaj), activități educative și de dezvoltare personală (lectură, teatru, activități de grup), activități sportive și recreative (gimnastică, dans, jocuri interactive), sesiuni de educație pentru sănătate. Copiii vor avea ocazia să socializeze și să se dezvolte într-un mediu sigur și stimulativ și vor beneficia de activități concepute pentru a le dezvolta abilitățile fizice, artistice și cognitive. Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți copiii la programul nostru și să le oferiți o vacanță de neuitat, plină de distracție și activități benefice pentru sănătatea lor! Împreună pentru o copilărie sănătoasă și fericită!”, informează reprezentanții Crucii Roșii Sălaj.

Copiii pot fi înscriși până la data de 12 iulie 2024, la Centrul de Promovare al Sănătății, Strada 9 Mai, nr.10, Bl. R10, Ap. 1, Zalău, Sălaj. Numărul lucurilor este limitat la 30 de copii.

Pentru a înscrie copilul la activitățile din perioada vacanței, trebuie completat un formular de înscriere pe care-l primiți la sediul Centrului de Promovare al Sănătății Crucea Roșie Sălaj. La cerere se atașează copia certificatului de naștere al copilului, copia cărții de identitate a părintelui, adeverință medicală.