Crucea Roșie învață copiii din Sălaj cum să aibă grijă de dinții lor

0
78

Crucea Roșie din România, în parteneriat cu Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică din România, a lansat pe Facebook grupul „Dinți și Părinți”, un grup de educație stomatologică pentru copii unde puteți găsi o mulțime de informații utile pentru sănătatea dinților întregii familii.

Proiectul face parte din Programul Școlar Colgate „Bright Smiles, Bright Future”, care ajunge anul acesta la 300 de mii de copii din județele Timiș, Sălaj, Gorj, Vâlcea, Mureș, Brașov, Dâmbovița, Teleorman, Buzău, Călărași, Ialomița, Iași și Vaslui. Mai exact, voluntarii Crucii Roșii Române îi învață pe copii cum să aibă grijă de dinții lor.

Înscrierea în grupul „Dinți și Părinți” este foarte simplă. Poate intra orice părinte care vrea să afle mai multe informații despre sănătatea orală a întregii familii: cum se face corect periajul dinților, cât de important este ca periuța de dinți să fie schimbată la fiecare trei luni, cum ajută folosirea aței și a apei dentare și de ce vizita la medicul stomatolog poate preveni toate complicațiile.

Sănătatea orală este importantă de la cea mai mică vârstă și pentru absolut fiecare individ, iar atunci când există și o boală generală care poate influența, de exemplu, capacitatea copilului de a coopera pentru tratament, prevenția timpurie și eficientă a îmbolnăvirilor oro-dentare devine cu atât mai importantă. Informați corect și la timp, părinții sunt primii care pot contribui la păstrarea sănătății dinților și gingiilor”, spun inițiatorii proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.