Crosul Rotary a adus ieri din nou sportul si voia buna in centrul Zalaului

Crosul Rotary a adus  ieri din nou sportul si voia  buna in centrul Zalaului

Elevi din toate scolile din oras, sustinuti de 25 de profesori de sport, dar si de majorete, au alergat in cadrul evenimentului organizat in colaborare cu Primaria Zalau si cotidianul Graiul Salajului

rn

A fost o atmosfera de voie buna si de competitie ieri dupa amiaza pe bulevardul Mihai Viteazu din Zalau. De la ora 17.30, cand s-a dat startul Ceosului Rotary, centrul orasului a stat sub semnul mobilizarii pentru sport. Cum s-a intamplat de altfel in fiecare an, Crosul Rotary a batut recordul de participare, adunand la aceasta editie aproximativ 1.400 de participanti, elevi din clasele IV-XII din toate scolile din municipiu. Au fost sustinuti de nu mai putin de 25 de profesori de sport. Dar si de echipele de majorete de la Coleviul National Sivania si de la Mihai Eminescu din Zalau.

rn

Sponsorii evenimentului de promovare a sportului in masa sunt Clubul Rotary Zalau, Primaria Zalau si cotidianul Graiul Salajului. Iar de coordonare s-a ocupat reputatul om de sport Gheorghe Tadici, antrenorul echipei de handbal HC Zalau.
Anul acesta, evenimentul a fost organizat sub egida centenarului, iar toti cei implicati in organizare au purtat bandorele cu insemnele tricolorului.
Presedintele Clubului Rotary Zalau, Ioan Abrudan, ne-a declarat ca fiecare participant a primit un tricou inscriptionat. Locurile 1, 2 si 3 au primit cate un trening complet. Firma Total As s-a implicat si a asigurat apa de baut pentru toti elevii participanti.
Organizatorii tin sa multumeasca tututot celor care au acordat sprijin, Politiei Municipale Zalau, Serviciului de Ambulanta Judetean, Inspectoratului Scolar, profesorilor de sport si Jandarmeriei.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *