CRONICA NEAGRA

Hot la 15 ani
Politistii de la Formatiunea de Investigatii Criminale de la Politia Simleu Silvaniei au identificat presupusul autor al mai multor furturi comise pe raza orasului, ca fiind C. Nelu, de 15 ani, din Pusta. Potrivit datelor primite de la Tincuta Dumuta, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, in cursul anului 2008, minorul a spart doua societati comerciale si doua autoturisme, cauzand un prejudiciu de 5.552 lei. Politistii continua cercetarile, cu tanarul in stare de libertate.
Furat in plina strada
Sambata, 28 februarie 2009, la ora 15,05, O. Radu, a sesizat Politia despre faptul ca un cetatean i-a sustras telefonul mobil, in timp ce se afla pe trotuarul de langa Statia Petrom din cartierul Porolissum din municipiu, dupa care barbatul s-a dus spre localitatea Ortelec. La scurt timp dupa comiterea faptei, politistii de siguranta publica de la politia municipala l-au prins si identificat pe barbatul suspectat de comiterea furtului ca fiind L. Vasile, de 43 de ani, din Zalau. Telefonul sustras a fost recuperat si predat partii vatamate, iar hotul este cercetat in stare de libertate.
Accidente
Vineri, 27 februarie, ora 09,30, in municipiul Zalau, neatentia la volan a cauzat un accident de circulatie. M. Maria, de 47 ani din Zalau, se afla la volanul unui autoturism si nu a acordat prioritate unui alt autoturism condus regulamentar de T. Gheorghe, din Cerisa, cu care a intrat in coliziune. In urma impactului, pasagerul de pe scaunul din dreapta fata a celui de-al doilea autoturism a fost ranit grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *