Cu SEAT-ul in sant
Vineri, in jurul orei 15,30, intre localitatile Crasna si Varsolt (pe DJ 108J), S. Ancuta, de 19 ani, din Mal, conducand autoturismul marca SEAT, a pierdut controlul volanului si a iesit in afara partii carosabile. Potrivit declaratiilor Tincutei Dumuta, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, un pasager de 22 ani din autoturism a suferit leziuni usoare.
Pasagera ranita grav
Nici ziua de sambata, 17 ianuarie, nu a fost lipsita de evenimente rutiere nedorite. Astfel, in jurul orei 14,40, pe DN 1H, la iesire din orasul Simleu Silvaniei spre Nusfalau, S. Attila, de 38 ani, in timp ce conducea un autoturism Dacia, intr-o curba la stanga a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat in sant.
In urma impactului, pasagera de pe locul din stanga spate a fost grav accidentata.
Accident in Lesmir
Ultimul accident din week-endul ce a trecut a avut loc duminica, 18 ianuarie, in localitatea Lesmir. „In jurul orei 00,30, pe DC 92, P. Cosmin, de 22 ani, din Sumal, in timp ce conducea un autoturism marca VW, intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul volanului si s-a lovit de un cap de pod”, a mai spus Tincuta Dumuta. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu raniti grav, doi pasageri din autoturism suferind leziuni usoare.