ianuarie 29, 2023

Criza reduce zilele de lucru la Michelin

Michelin Romania reduce, in luna februarie, numarul zilelor de lucru, pentru a ajusta productia in functie de nivelul cererii, ne-au declarat surse oficiale din cadrul companiei. Astfel, in fabrica de anvelope Silvania, productia va fi intrerupta timp de trei zile la fiecare sfarsit de saptamana, in timp ce la Romsteel Cord nu se va lucra in nici una din duminicile din februarie.
Masura a fost determinata de criza internationala, care a determinat prabusirea pietei auto. De la producatorul autohton de autoturisme, pana la producatorii de componente auto, cu totii au resimtit efectele crizei. Unii au facut disponibilizari, altii au trimis personalul in somaj tehnic, iar altii au inchis portile pentru cateva saptamani. Este si cazul celor doua unitati de productie pe care Michelin le are in Zalau, salariatii de aici aflandu-se, din decembrie 2008 si pana la inceputul acestui an, in somaj tehnic.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut