Criza bantuie in structurile MAI

0
16

Politia recruteaza numai 150 de tineri
Inspectoratul de Politie Judetean Salaj recruteaza candidati pentru concursul de admitere la Academia de Politie, scolile de Agenti de Politie „Vasile Lascar” – Campina si „Septimiu Muresan”- Cluj Napoca si pe locurile Ministerului Administratiei si Internelor, in Institutiile de invatamant superior ale MApN, sesiunea 2012. La Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti sunt scoase la concurs 50 de locuri la specializarea ordine si siguranta publica – 42 barbati, cinci femei si trei minoritati – si 19 locuri la specializarea drept – 14 barbati si cinci femei. Inscrierea pentru academie se face pana in data de 22 iunie 2012. Scolile de agenti de politie din Cluj Napoca si Campina recruteaza in acest an cate 50 de tineri fiecare. In cazul ambelor scoli, din cele 50 de locuri disponibile, 43 sunt pentru barbati, cinci femei si doua minoritati. La Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” se recruteaza cinci barbati la specializarea psihologie-informatii. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0260/661285, interior 20119.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.