Cristian Terheș îl atacă pe Dacian Cioloș

0
363

Europarlamentarul Cristian Terheș îi reproșează lui Dacian Cioloș că predică respectarea statului de drept în UE, când el și grupul Renew Europe, pe care îl conduce,  sunt primii care cer să se voteze în Parlamentul European  ceva ce nu e de competența UE. Terheș se referă la rezoluția depusă împotriva Ungariei.

”Parlamentul European încalcă din nou tratatele UE, supunând la vot o rezoluție împotriva Ungariei pentru ca a adoptat o lege care, printre altele, interzice ideologia de gen în școli sau care prevede că mama e femeie și tatăl e bărbat. Educația, conform tratatelor UE, e de competența statelor membre, prin urmare, nu doar că acuzațiile contra Ungariei sunt absurde, dar ni se cere să votăm cu privire la o chestiune ce nu e de competența UE. Împreuna  cu colegii din ECR am propus o contra rezoluție care spune exact aceste lucruri. Cum poate Ciolos, USRPLUS și grupul Renew Europe predica respectarea statului de drept în UE când ei sunt primii care cer să se voteze pe ceva ce nu e de competența UE?”, se întreba europarlamentarul înaintea votului.

Europarlamentarul originar din Zalău a anunțat dinainte că va vota împotriva rezoluției. Din păcate pentru el, nu a contat poziționarea sa și rezoluția a trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.