noiembrie 29, 2022

Cristian Tăbirţă, de la FC Zalău, in Liga a IV-a

Deşi s-a înscris în noul sezon din Liga a III-a, situaţia celor de la FC Zalău nu este deloc una roz, având în vedere că echipa nu va mai fi sprijinită de autorităţile locale.

Majoritatea jucătorilor din sezonul precedent şi-au găsit deja alte angajamente, fie în Liga a II-a, fie în Liga a III-a. În această săptămână, un alt fost jucător al „alb-albaştrilor” şi-a găsit un angajament.

Astfel, după trei sezoane petrecute la FC Zalău, clujeanul Cristian Tăbîrţă va semna cu CS Floreşti, grupare care activează în Liga a IV-a din Cluj şi care pentru noul sezon are obiective măreţe şi doreşte să se lupte la promovare.

Deşi a făcut pasul din Liga a III-a în Liga a IV-a, nivelul fotbalului judeţean clujean este unul destul de ridicat, însă un factor important în decizia luată de fostul atacant al Zalăului a fost faptul că va evolua aproape de casă.

„Vreau să joc de plăcere, atâta tot. Am fost în discuţii şi cu alte echipe, dar vreau să rămân acasă”, ne-a spus Cristian Tăbîrţă.

Să mai spunem că în sezonul precedent, Cristian Tăbîrţă a fost al treilea cel mai bun marcator al echipei, la egalitate cu Alexandru Pop, ambii cu câte 5 goluri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *