septembrie 24, 2023

Cristian-Mihai Lazăr: “Tinerii pot aduce schimbarea în bine a României!”

1

Tineretul liberal s-a reunit, în weekend, la Neptun, la Școala de vară. Ediția din acest an a avut tema “Leading the change. Destination 2024”. Subiectul principal de discuții nu a fost ales întâmplător, școala de vară din acest an fiind ultima dinaintea alegerilor din 2024.

La eveniment au participat liderii formațiunii politice, dar și numeroși reprezentanți ai organizațiilor de tineret din teritoriu. Printre cei prezenți s-a aflat și Cristian Mihai Lazăr, primarul orașului Șimleu Silvaniei, cel mai tânăr primar din România.

“Tinerii pot aduce schimbarea în bine a României! E mesajul pe care l-am dat colegilor la Școala de vară a tineretului liberal de la Neptun.

Sunt convins că atât colegii noștri cât și tinerii în general pot contribui activ și decisiv în reconstrucția comunităților.

Ei aduc inovație, au curaj, au energie și sunt convins că împreună putem face lucruri bune fiecare acolo unde suntem”, spune Cristian Mihai Lazăr.

Prezent la eveniment, secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat că perioada următoare va fi pentru tinerii liberali o oportunitate, dar și o provocare, referindu-se la anul electoral 2024.

“Va fi bătălia generației lor. O bătălie care privește direct tânăra generație, deoarece de ea depinde ce se întâmplă cu România în următorii 10 ani.

Nicio școală de vară nu poate suplini experiența politică reală pe care o vor avea tinerii prin implicarea directă în efortul și acțiunile de campanie de anul viitor.

Au de dat un examen al maturității politice care îi va cizela și căli, dar care, totodată, îi va solicita la maxim.

Ne bazăm pe energia lor, pe inițiativă și implicare și vom face echipă pentru atingerea obiectivelor fixate.

Este important să fie mobilizați și să susțină crezul liberal, cu argumente credibile pentru ca mesajul liberal real, nu cel deformat de propaganda anti-PNL sau de clișeele propagandei anti-occidentale, să ajungă la oameni.

Proiectul liberal are nevoie de implicarea tinerilor la toate nivelurile de decizie pentru că ei vor prelua ștafeta poltică și vor produce schimbarea în societate”, a spus Lucian Bode la Școala de vară a tineretului liberal.

1 thought on “Cristian-Mihai Lazăr: “Tinerii pot aduce schimbarea în bine a României!”

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut