Cristian Bucur a revenit la FC Zalău

Cristian Bucur a revenit la FC Zalău

FC Zalău a avut un parcus foarte bun în turul campionatului din Liga a III-a, la finalul căruia s-a situat pe locul trei. La acest parcurs bun al echipei a participat şi Cristian Bucur, cel care a fost integralist în toate partidele zălăuanilor. Evoluţiile sale bune în tricoul “alb-albastru” au fost remarcate şi de cei de la Olimpia Satu Mare, grupare din Liga a II-a.

Astfel, în urmă cu trei săptămâni, fundaşul a părăsit echipa de la poalele Meseşului pentru a ajuge la echipa sătmăreană. Alături de Olimpia, Cristian Bucur a efectuat cantonamentul de iarnă din Cipru, însă acesta nu a fost păstrat în lot de antrenorul Bogdan Andone.

În aceste condiţii, transferul lui Bucur de la Zalău la Satu Mare nu s-a mai oficializat stop_coloana şi jucătorul va reveni la gruparea de sub Meseş pentru a pune umărul la calificarea echipei în eşalonul secund. În cursul zilei de miercuri, fundaşul este aşteptat la Zalău şi este posibil să joace pentru sălăjeni în partida amicală de joi, împotriva celor de la Fotbal Comuna Recea.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *