Crin Antonescu, candidat oficial al PNL la presedintia Romaniei

Delegatia Permanenta a PNL, intrunita sambata, l-a desemnat candidat la presedintia Romaniei pe liderul partidului, Crin Antonescu, acesta intrunind 175 de voturi pentru si 3 impotriva dintre optiunile membrilor DP. „Incepand de astazi (n. red. – sambata), Crin Antonescu e candidatul oficial al PNL la functia de presedinte al Romaniei”, a anuntat, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban, care a mentionat ca Antonescu a fost desemnat candidat prin vot secret.
Intrebat de ce a intarziat Antonescu la reuniunea Delegatiei Permanente, Orban a raspuns ca “a venit exact la momentul potrivit, la care era asteptat”.
In ceea ce priveste absenta fostilor lideri PNL, Calin Popescu Tariceanu, Mircea Ionescu Quintus si Radu Campeanu, Orban a spus ca fiecare dintre cei trei au avut motive intemeiate sa lipseasca, mentionand ca Tariceanu ii reprezinta pe liberali “in lupta” la TVR, Quintus nu se simte bine, iar Campeanu a trebuit sa plece din tara. Orban a precizat ca liberalii au desemnat oficial candidatura lui Antonescuin sedinta DP, iar la reuniunea Ligii Alesilor Locali, Antonescu va sustine “primul discurs in calitate de candidat la functia de presedinte al Romaniei” si a anuntat ca lansarea oficiala a candidaturii va fi facuta intr-un alt eveniment, care urmeaza sa fie stabilit de conducerea PNL.
In ceea ce priveste participarea presedintelui Traian Basescu la lansarea eurocandidatilor PDL, Orban a spus ca de astazi incepe sa ii fie “din ce in ce mai indiferent ce va face Traian Basescu”. “Incepand de astazi misiunea mea, a colegilor mei din PNL si a romanilor care vor cu adevarat o schimbare profunda, in bine, in Romania e aceea de a sustine candidatura lui Crin Antonescu pentru functia de presedinte al Romaniei”, a conchis Orban.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *