februarie 9, 2023

Criminalul zalauan recidivist Vasile Ardelean, condamnat la 11 ani si 4 luni de inchisoare

Tribunalul Salaj la condamnat vineri, 22 iunie, pe temutul criminal zalauan Ardelean Vasile la 7 ani si 8 luni inchisoare, pentru tentativa de omor, la care judecatorii au adaugat restul ramas neexecutat din sentinta penala din iunie 2003 a Tribunalului Salaj, adica 3 ani si 6 luni.
Dupa ce a stat la inchisoare 13 ani pentru o crima comisa in 2003, Vasile Ardelean a vrut sa repete in ianuarie anul acesta scenariul de groaza si a vrut sa zdrobeasca cu un ciocan capul celui care ii daduse in chirie o garsoniera langa Sala Sporturilor.
Zalauanul Vasile Ardelean a fost arestat in 2 februarie, dupa ce, pe 26 ianuarie, a vrut sa-l ucida pe proprietarul locuintei la care statea in chirie. Agresorul, in varsta de 61 de ani, si-a lovit victima in moalele capului, de mai multe ori, cu un ciocan. Victima a avut noroc ca a reusit sa-l imobilizeze si sa-i smulga ciocanul din mana.
Ardelean Vasile a fost obligat si la plata de despagubiri civile catre victima în cuantum de 10.000 euro sau echivalentul în lei la data platii, reprezentând daune morale. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in 10 zile cu apel la Curtea de Apel Cluj.

rn

Crima comisa cu sadism in urma cu 15 ani

rn

Vasile Ardelean a omorat un om in 2003, zdrobindu-i capul cu ciocanul, a transat cadavrul, l-a fiert si l-a aruncat in Valea Zalaului. A fost arestat atunci chiar de catre Crin Bologa, acum procuror sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, pentru crima care a socat Salajul.
Acum 15 ani, dupa ce a omorat un barbat din Zalau, criminalul i-a taiat corpul in bucati. Prima data a electrocutat cadavrul cu cabluri electrice pentru a coagula sangele, dupa care a fiert corpul transat pentru a fi greu de identificat. A reusit apoi sa arunce cadavrul facut bucati la periferia orasului, in Valea Zalaului, unde au fost gasite in martie 2003.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut