ianuarie 27, 2023

Crimă la Moigrad, din cauza unor postări pe Facebook

Un tânăr de 21 de ani a ajuns în arest, acuzat că și-ar fi omorât unchiul cu o cruzime greu de imaginat, lovindu-l cu toporul în cap.

Atât victima cât și presupusul autor locuiau în comuna Mirșid.

Sâmbătă seara, între cei doi ar fi izbucnit inițial un conflict verbal, pe o stradă din satul Moigrad, urmat de bătaie. Victima l-ar fi lovit cu palma pe tânăr iar acesta, supărat, a mers acasă, a luat un topor și s-a întors să se răzbune pentru palma primită. L-a lovit pe unchiul său în cap, cu partea ascuțită a toporului. Sătenii au sunat la 112, însă victima nu a mai avut nicio șansă.

Se pare că discuția dintre cei doi ar fi degenerat ca urmare a unor postări ale tânărului, pe Facebook. Nepotul ar fi postat, pe rețeaua de socializare lucruri pe care unchiul său, în vârstă de 51 de ani, le-a considerat ofensatoare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut