Crimă la Mal: Un tânăr de 23 de ani a omorât un bărbat de 59 de ani

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost reținut de procurori, acuzat de omor, după ce a bătut un bărbat până când l-a lăsat fără suflare.

Potrivit anchetatorilor, în data de 27 decembrie, în jurul orei 06.30, acesta i-ar fi aplicat unui bărbat în vârstă de 59 de ani mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, care au dus la decesul victimei.

Fapta s-a petrecut în localitatea Mal, în gospodăria bunicii tânărului, și ar fi fost generată, spun anchetatorii de faptul că autorul era nemulțumit de faptul că victima, găzduită în casa bunicii sale, nu ar fi ajutat-o pe aceasta cu treburile casnice, însă consuma frecvent băuturi alcoolice.

Potrivit concluziilor preliminare formulate de medicii legiști, moartea bărbatului a fost una violentă, cauzată de hemoragia internă survenită ca urmare a unui traumatism toraco-abdominal, cu fracturi costale bilaterale, rupturi pleuro-pulmonare bilaterale și rupturi ale ficatului. Între leziunile traumatice și decesul victimei I.T. există legătură de cauzalitate, au stabilit aceștia.

În cursul zilei de azi, 29 decembrie, inculpatul C.R.F. va fi dus în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual penal de administare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție, precizează procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

foto cu caracter informativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *