octombrie 3, 2022

Crimă într-un apartament din Zalău

Un bărbat de 49 de ani a fost găsit decedat într-un apartament din cartierul Păcii, din Zalău, cadavrul bărbatului prezentând urme de violență.

Cazul este coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, pentru că se pare că ar fi vorba de o crimă.

”Astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați cu privire la decesul unei persoane, al cărei cadavru a fost găsit într-un apartament, din municipiul Zalău.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, este vorba de un bărbat, de 49 de ani, din Zalău, al cărui cadavru prezintă urme de violență.

În aceste momente, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj”, se arată în informarea Biroului de presă al IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.