septembrie 23, 2023

Creștere accentuată a infectărilor cu COVID în rândul tinerilor sălăjeni

1

Autoritățile constată o creștere accentuată a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus în rândul populației tinere, cu vârsta până în 39 de ani.

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, sunt 18 județe unde această creștere a fost semnificativă, în ultima săptămână. Pe listă apare Sălajul, alături de Sibiu, Argeș, Alba, Dolj, Gorj, Bacău, Brăila, Satu Mare, Giurgiu, Caras Severin, Călărași, Mehedinți, Brașov, Ialomița, Timiș, Harghita, Olt și capitala.

În paralel, potrivit INSP, se înregistrează o scădere a incidenței la persoanele peste 40 de ani.

Institutul Național de Sănătate Publică atenționează că tendul este unul crescător și în privința mediei de cazuri noi pe zi, în special în zonele urbane, ceea ce înseamnă că la finalul lunii martie am putea avea o medie de 4.600 de cazuri de coronavirus pe zi.

1 thought on “Creștere accentuată a infectărilor cu COVID în rândul tinerilor sălăjeni

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut