Crește valoarea pachetului de rechizite pentru elevi

Valoarea pachetelor cu rechizite pentru elevii cu posibilități materiale reduse crește de anul viitor. Școlarii din clasele primare vor primi rechizite gratuite în valoare de 65 de lei, iar elevii de gimnaziu vor beneficia de rechizite în valoare de 75 de lei.

Săptămâna trecută, ministrul Educației, Ligia Deca, a semnat documentul care majorează valoarea pachetelor de rechizite acordate gratuit elevilor defavorizați, începând cu anul școlar 2023-2024. În prezent, elevii din familii cu posibilități materiale reduse primesc un pachet de rechizite în valoare de 25 de lei, în ciclul primar, iar elevii de gimnaziu primesc rechizite în valoare de 35 de lei.

“Aceasta este doar una dintre prevederile unui plan de combatere a abandonului școlar și o măsură prin care guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă se asigură că toți elevii au parte de educația de calitate pe care o merită”, spun reprezentanții PNL.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut