Crește îngrijorător rata de infectare cu COVID în Europa

0
399

Rata de infectare cu coronavirus s-a dublat luna aceasta în mai multe state europene. Dacă în iunie statisticile arătau o stagnare a numărului de cazuri în majoritatea țărilor, în momentul de față numărul cazurilor noi a crescut alarmant, cu până la 200%. În Europa, per ansamblu, a crescut incidența cazurilor de aproximativ 3-4 ori la data de 19 iulie 2021, comparativ cu o lună în urmă.

Un grafic prezentat de Instituția Prefectului Sălaj arată trendul crescător al noilor cazuri de coronavirus. Culorile bleu și albastru reprezintă stagnare – scădere, iar roz și roșu înseamnă creștere de până la 200%.

Autoritățile subliniază, din nou, importanța vaccinării pentru a ne proteja de îmbolnăvire. Prin vaccinare împotriva covid-19 se reduc riscul de infectare, de transmitere a virusului, de spitalizare, de deces.

În Sălaj s-au administrat până acum aproximativ 102 mii doze de vaccin.

În mediul rural, campania de vaccinare continuă săptămâna aceasta la Plopiș, în 22 iulie, ora 9.00, la căminul cultural, la Cizer, în 23 iulie, ora 10.00, la cabinetul medicului de familie, la Gârbou, în 23 iulie, ora 12.00, la cabinetul medicului de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.