Crește din nou numărul infectărilor cu COVID. Trei sălăjeni, internați la ATI

0
1018

La scurt timp după ce purtarea măștii de protecție a devenit o recomandare, și nu o obligație, asistăm din nou la o creștere constantă a infectărilor cu Covid-19.

Potrivit raportării oficiale de miercuri, 23 martie, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.521 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 40 de decese. Dintre cazurile noi, 552 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Pentru comparație, vineri, 18 martie, s-au înregistrat 3749 de cazuri noi, iar marți, 22 martie, numărul a ajuns la 5140 de cazuri.

În Sălaj, au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 18 cazuri noi de îmbolnăvire. Inidența calculată pentru ultimele14 zile este de 1,01 la mia de locuitori. În spitalele din județ sunt internate în acest moment 26 de pacienți cu Covid, din care 3 sunt copii, iar 3 adulți sunt la ATI.

Pe de altă parte, medicii de familie sălăjeni sunt că ne confruntăm în prezent cu un număr mare de cazuri de viroze și gripă, atât în rândul adulților, cât și al copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.