Crăciunul, sărbătorit de români cu brazi de la Camăr

1
1068

Circa 270.00 de brazi tăiați și 20.000 în ghivece vor pleca în acest an din Camăr spre întreaga țară, pentru a împodobi, de Crăciun, casele românilor.

La fel ca în anii anteriori, firma înființată de fostul profesor de fizică Attila Szoboszlai în micuța localitate sălăjeană este principalul furnizor național de pomi de Crăciun.

“Situația creată de pandemie a făcut ca lumea să înceapă să cumpere și să se aprovizioneze mai repede cu pomi de Crăciun, în acest an. Brazii noștri se află deja de două săptămâni în supermaket-uri și nu se simte nicio scădere a livrărilor față de anii anteriori. La urma urmei, lumea vrea să sărbătorească Crăciunul așa cum se cuvine, cu un brad în casă”, susține Attila Szoboszlai, fondatorul companiei ce deține la Camăr cea mai mare plantație de brazi din România.

Potrivit acestuia, compania va livra circa 270.000 de pomi de Crăciun tăiați, din speciile molid, brad argintiu și brad nordmandiana și alți 20.000 de pomi de Crăciun în ghivece. Pomii provin din Danemarca, Germania, Austria și Ungaria, însă 70.000 sunt din plantația din Camăr. Firma va livra brazi nu doar în România, ci și în Republica Moldova și Ungaria.

În Zalău, brazii de la Camăr pot fi găsiți în parcarea din spatele primăriei, dar și la Dedeman.

Nu în ultimul rând, acesta este primul an în care pomii de Crăciun pot fi comandați și online, pe https://www.nordmanbaum.ro/shop. Prețurile încep de la 25 de lei și pot ajunge la 400-500 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.