septembrie 25, 2023

Ultimul numar al revistei de cultura “Caiete Silvane”, intitulat sugestiv “Craciunul nostru”, propune cititorilor un interesant excurs prin datinile si obiceiurile specifice sarbatorilor de iarna.
“Nasterea Domnului in texte esentiale” (Daniel Hoblea), “Craciunul in vremea bunicilor si strabunicilor nostri” (Ileana Petrean-Pausan) sau “Povestea porcului intr-un sat din Campia Transilvaniei” (Augustin Mocanu), sunt doar cateva dintre textele oferite in acest numar special al revistei. Tabloul sarbatorilor este intregit nu doar prin cuvantul scris, ci si prin copertile ilustrate cu icoanele pe sticla realizate de artista Ana Pop.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut