COVID-19 Salaj : Un nou caz de coronavirus a fost inregistrat in judet

In urma informatiilor Grupului de Comunicare Strategica, in judetul Salaj a fost raportat un nou caz de imbolnavire cu noul coronavirus, astfel numarul salajenilor confirmati pozitiv cu SARS-CoV-2 a ajuns la 52.

rn

In judetul Salaj, astazi, 13 mai 2020, se afla in carantina 284 persoane, iar in autoizolare la domiciliu 273 persoane. Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategica, in Salaj au fost inregistrate 52 de persoane confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate, iar 8 au decedat.

rn

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 2.302 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare.

rn

De asemenea, 223 persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile.

rn

Pana astazi, 13 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 16.002 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.961 au fost declarate vindecate si externate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *