COVID -19 Salaj : Niciun caz nou de coronavirus in judet

Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategica, in judetul Salaj nu a fost intregistrat niciun caz nou de imbolnavire cu noul coronavirus, astfel numarul persoanelor confirmate pozitiv ramane la 45. 

rn

In Salaj, in data de 8 mai 2020, se afla in carantina 201 persoane, iar in autoizolare la domiciliu 337 persoane. Potrivit datelor transmise de autoritati, in judet au fost inregistrate 45 de persoane confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate, iar 5 au decedat.

rn

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 2.267 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 193 de persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile.

rn

Pana astazi, 8 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 14.811 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.423 au fost declarate vindecate si externate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *