Covid-19 jud. Salaj – 129 de persoane in carantina si 308 in autoizolare

In judetul Salaj, astazi, 28 aprilie 2020, se afla in carantina 129 persoane, iar in autoizolare la domiciliu 308 persoane. Toate informatiile cu privire la persoanele depistate pozitiv, starea de sanatate si numarul testelor efectuate sunt comunicate la nivel central, zilnic, in jurul orei 13.00, de catre Grupul de Comunicare Strategica.
Pentru o corecta informare, la nivel national, in contextul COVID 19, puteti accesa si platforma Datelazi.ro.
Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si organizatia neguvernamentala Code for Romania, a lansat aceasta platforma platforma online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, componenta a proiectului stirioficiale.ro.
Informatiile publicate pe datelazi.ro reprezinta o sursa oficiala de informare pentru public si reprezentantii media si face referire la situatia in desfasurare determinata de raspandirea infectiei cu coronavirus (COVID-19).
Datelazi.ro prezinta infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritatile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania in parteneriat cu Guvernul Romaniei prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei.

rn

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Salaj

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *