februarie 6, 2023

Corin Penciuc a predat… Casa

Fostul presedinte al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Salaj, Corin Penciuc, a primit vineri, 27 februarie, ordinul de eliberare din functie.
Informatia ne-a fost confirmata de catre Marius Tautu, director adjunct al CAS Salaj, care a preluat conducerea interimara a institutiei, pana la numirea unui nou presedinte. Marius Tautu a precizat ca fostul presedinte, Corin Penciuc, a avut un contract pe patru ani, care expira in aceasta luna si presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Irinel Popescu, are posibilitatea sa schimbe conducerile Caselor judetene.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut