„Copilul înfiat de Dumnezeu” -povestea tânărului abanodonat la orfelinat care salvează acum alte suflete

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj vă invită la un nou eveniment literar: lansarea volumului autobiografic „Copilul înfiat de Dumnezeu”, semnat de Anton Varga.

Evenimentul, prezentat de Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene Sălaj, are loc marți, 27 februarie, de la ora 15.00, la Secția Tineri&Adulți, situată în Piața Iuliu Maniu, nr. 3, în prezența autorului și a invitaților acestuia.

Apărut la finele anului 2023, la Editura clujeană „Limes”, în Colecția „Paraliteraria”, volumul redă experiențele copilului instituționalizat Anton Varga, puternicele trăiri ale acestuia, dar și parcursul său în devenirea adultului responsabil de astăzi, cuprinse în șase capitole emoționante.

Anton Varga este un tânăr care a crescut în grija statului, în mai multe centre ale DGASPC. A avut o viață grea, cu multe momente triste, dar a știut să se ridice și să meargă mai departe. Iar acum a devenit un model, nu doar pentru copiii care sunt îngrijiți în sistemul de protecție specială, ci pentru noi toți. E dedicat activităților sociale menite să-i ajute pe tinerii care, ca și el, n-au avut șansa unei familii.

Dacă doriți să descoperiți incredibila poveste de viață a lui Anton, sunteți așteptați cu drag la bibliotecă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *