Copilul căzut de la etaj a fost transferat la un spital din Cluj-Napoca

O întâmplare cumplită s-a produs, marți după amiază, pe strada B.P. Hașdeu din municipiu. Un copil în vârstă de un an și 9 luni a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe. În urma căzăturii, micuțul a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență, de unde a fost transferat ulterior la o unitate medicală din Cluj-Napoca.

“La data de 5 martie, la ora 17.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un minor de un an și nouă luni ar fi căzut de la etajul unui bloc de locuințe din municipiul Zalău. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, minorul în cauză fiind asistat medical de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Sălaj. Minorul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul’, a precizat, la solicitarea Graiul Sălajului, IPJ Sălaj.

Copilul a fost asistat la fața locului de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul ISU Sălaj și de un echipaj SAJ, apoi a fost dus la spital. În jurul orei 20.00, pentru că era în stare gravă, s-a decis trimiterea pacientului la UPU – Pediatrie Cluj-Napoca.

Potrivit unor surse neoficiale, cumplita întâmplare s-a produs într-o clipită. Au fost destule doar câteva secunde din momentul în care micuțul a intrat singur într-o altă încăpere a locuinței, unde era geamul deschis, până să se urce pe un scaun de lângă fereastră.

În aceste momente extrem de dureroase pentru familie, cel mai eficient ar fi ca, în loc să judecăm sau să analizăm pe rețelele de socializare, să transmitem un gând bun și o rugăciune pentru ca micuțul să poată fi salvat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *