decembrie 2, 2022

Copil de doi ani in stare grava, dupa ce a cazut din caruta

Un copil de doi ani din localitatea salajeana Camar a ajuns aseara, de urgenta, la Clinica de Chirurgie Pediatrica din Cluj Napoca dupa ce a cazut din caruta. Incidentul nefericit s-a petrecut duminica seara, la ora 19.50, pe Drumul Comunal 101. 

Politisti spun ca o femeie in varsta de 48 de ani se afla in caruta cu copilul de doi ani, s-au dezechilibtat si au cazut pe carosabil. În urma impactului a rezultat ranirea grava a copilului si ranirea usoara a femeii.
Victimele au fost transportate cu ambulanta la Urgenta Spitalului Judetean, unde au ajuns la doua ore de la accident, la ora 22.06. Data fiind starea grava in care se afla copilul, s-a decis trimiterea acestuia la Cluj, la Clinica de Chirurgie Pediatrica, cu o ambulanta cu medic.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *