Copil de 9 luni salvat de pompieri dintr-un autoturism parcat la Kaufland

9
2967

 

Copil de 9 luni salvat de pompieri dintr-un autoturism parcat la Kaufland

Pompierii salajeni au fost nevoiti sa intervina pentru a extrage un copil de 9 luni blocat intr-un autoturism parcat in parcarea hipermarketului Kaufland. Copilul a fost extras din autoturism si este in afara oricarui pericol, transmite ISU Salaj. "Masina s-a blocat cu cheile in contact, iar copilul a ramas blocat in autoturism. Solicitarea de interventie a venit din partea parintilor. Pompierii au spart un geam lateral, au deblocat usa si au extras copilul fara probleme, pe care l-au predat parintilor.", ne-a declarat purtatorul de cuvant al ISU Salaj Lucian Jacodi. stop_coloana  

COMENTARII

  1. articol de zero barat!. cheile nu erau in contact, mama copilului, era insotita de inca un copil, de care avea grija la coborirea din masina, intimplator usa sa inchis, blocindu-se toate usile. vreo doi barbati, au incercat s-o ajute pe d-na, intre timp a aparut si sotul d-nei, a venit isu, care a spart un geam, al masinii, in rest atita caz pentru un mic incident! in rest numai de bine!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.