Copil de 8 ani, înecat în Someș

În jurul orei 21.15, Garda de Pompieri Ileanda a fost solicitată să intervină pentru a căuta un copil, în vârstă de 8 ani, care a dispărut în râul Someș, pe raza localității Fodora. Conform informațiilor primite de salvatori la fața locului, se pare că minorul ar fi intrat în apă împreună cu alți copii și nu ar mai fi fost văzut ieșind.
Copilul a fost căutat cu barca pneumatică, fiind solicitat în sprijin un echipaj de scafandri de la ISU Bistrița Năsăud și două echipaje din cadrul Secției dde Pompieri Jibou.
UPDATE: Copilul a fost găsit iar în acest moment se execută manevrele de resuscitare de către echipajele medicale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.