octombrie 4, 2022

Copii din Simleu, premiati la Festivalul International de Sah de la Satu Mare

 

rn

Sapte copii din Simleu Silvaniei care au participat saptamana trecuta la Festivalul International de Sah din Satu Mare au adus acasa sase trofee si o mentiune.
Echipa de sapte elevi, insotita de instructorul de sah Vasile Ivan, a participat in perioada 24-30 iulie la Festivalul International de Sah – sectiunea Memorialul “Dan Francisc”.
Copiii au obtinut trei locuri III, doua locuri II, un loc I si o mentiune. Egri Kriszta, a obtinut locul I, categoria 12 ani, fete; Sabou Sara – Maria – locul II, categoria 12 ani, fete;
Bonte Antonio- Ionut – locul II, categoria 12 ani, baieti; Purghe Tudor – Casian – locul III, categoria 12 ani, baieti;
Sandor Ana – Raisa – locul III, categoria 8 ani, fete;
Purghe Cezara – Corina – locul III, categoria 10 ani, fete; Sabou Noris – mentiune, categoria 10 ani, baieti.
Festivalul a reunit 170 de sahisti din noua tari (Romania, Ungaria, Ucraina, Serbia, Polonia, Republica Moldova, Slovacia, Taiwan, Austria).
Din totalul participantilor, 100 au fost copii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.