Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a convocat, luni dimineaţa, o şedinţă de lucru cu instituţiile judeţene abilitate în demararea acţiunilor de control a centrelor rezidenţiale destinate persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilităţi şi a celor destinate copiilor, de stat sau private, de pe raza judeţului Sălaj.

La întâlnire au fost prezenţi reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS), Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) şi Protecţiei Consumatorului.

Prefectul Dari Toma a precizat faptul că acţiunile de control vor fi efectuate pe tot parcursul săptămânii, de către echipe mixte formate din reprezentaţi ai tuturor instituţiilor menţionate.

Instituţia Prefectului Sălaj va centraliza toate datele rezultate în urma acţiunilor de control şi le va transmite Ministerului Afacerilor Interne.