Continuă vaccinarea în comunele sălăjene

Campania de vaccinare în mediul rural continuă în săptămâna 12-16 iulie, în localităţile Băbeni, Bobota, Bocşa, Gâlgâu, Halmăşd, Mirşid, Sânmihaiu Almaşului, Valcău de Sus şi Zalha.

Echipele mobile vor fi prezente, cu vaccinuri Pfizer şi Johnson&Johnson, la Zalha, în 12 iulie, ora 9.00, la dispensar; la Mirşid, în 13 iulie, ora 13.00, la sediul primăriei; în Sânmihaiu Almaşului, în data de 13 iulie, ora 14.00, la cabinetul medicului de familie; Halmăşd, 14 iulie, ora 9.00, la sediul primăriei; Bocşa, 14 iulie, ora 13.00, la centrul cultural; în Valcău de Sus, în data de 15 iulie, la ora 10.00, la căminul cultural; în Bobota, în 15 iulie, ora 15.00, la cabinetul medicului de familie; în Băbeni, în data de 16 iulie, ora 9.00, la sediul primăriei; la Gâlgău, în 16 iulie, ora 13.00, la cabinetul medicului de familie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.